NYHET Norskutviklet slankeprodukt

«Smaken og konsistensen er helt topp, samtidig som jeg får masse energi og det holder meg mett uten at jeg får den tunge følelsen i magen» sier Heidi begeistret.

I 14 dager har Heidi testet Norvia Nutrition velsmakende shake som hun raskt har blitt begeistret for, hun sier hun har prøvd det meste der ute, men mye har kroppen reagert på, enten det har vært oppblåst mage, dårlig smak, lagt seg som en klump i magen eller gitt lite energi. Norvia Nutrition er plantebasert, helt uten gluten- og meieriprodukter og GMO, dette har Heidi lett lenge etter og ønsket derfor å prøve Norvia Nutrition.

Norskutviklet – basert på 30 års forskning!

Norvia Nutrition velsmakende shake er et norskutviklet produkt basert på 30 år med forskning og utvikling, produktet har blitt videreutviklet over flere stadier og har sitt utspring i et sterkt forskningsmiljø. Norvia Nutrition er en plantebasert, velsmakende og mettende shake med høyt innhold av vegetariske proteiner og fiber, alle essensielle aminosyrer, vitaminer og mineraler. Helt perfekt for deg som ønsker en vektreduksjon eller å opprettholde en vektreduksjon.

Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak

Livsstilsendring

For snart 15 år siden bestemte Heidi Fjærli seg for at det var på tide å ta kontroll over eget liv. Hun ønsket å være den beste versjonen av seg selv, for sin sønn og sine kommende barnebarn. Hun befant seg på et sted i livet hvor vekten hadde tatt overhånd, og det resulterte i at hun ikke hadde det bra. Hun hadde ømme knær, det var vanskelig å bevege seg og å gjøre det hun selv ønsket.

Heidi ble farmor noen år tilbake, og hun ønsket å være en farmor som kunne leke og være med barnebarna 

uten at kroppen og helsen skulle stoppe henne. Dette forsterket hennes motivasjon til livsstilsendringer som sakte, men sikkert har ført henne nærmere og nærmere målet sitt. Hun er nå 48 år og er kun 3 kg unna det neste målet sitt.

Endelig en velsmakende plantebasert shake!

Heidi har matallergier, samt gluten- og laktoseintoleranse, det har ført til utfordringer i kostholdet, men med god støtte fra mannen sin, har de sammen blitt flinke til å lage hjemmelaget mat hver dag. Næringsrik mat har vært viktig for Heidi, og Norvia Nutrition velsmakende shake har nå bidratt til at hun kan fortsette det sunne kostholdet på en enkel måte.

Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak

Lett tilgjengelig måltid!

Heidi jobber som sikkerhetsvakt på den lokale flyplassen, det betyr at hun står på bena hele dagen og det kan være veldig hektisk til tider. Det har da vært helt perfekt å ha Norvia Nutrition porsjonspakken tilgjengelig, det er bare å ha posen i en flaske med vann, riste og drikke. Det har gitt henne god metthetsfølelse i flere timer, et klart hode og energinivået har holdt seg stabilt. «Porsjonspakkene gjør det utrolig enkelt å ha med seg, uten at det blir mye søl eller tar opp mye plass, alt jeg trenger er en flaske med vann å ha pulveret i», sier Heidi.

Etter 14 dager ønsker Heidi å fortsette med Norvia Nutrition, hun sier «det føles godt for kroppen, man kjenner at det er helt naturlig ingredienser uten tilsetningsstoffer og søtning, dette gir kroppen god næring gjennom dagen». Når Heidi får i seg riktig næring på jobb, bidrar det til at hun har mer energi og overskudd etter jobben også, det passer bra for Heidi som er så glad i å gå på tur i skogen, og å leke med barnebarna sine.

Heidi - Fornøyd kunde - Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak

PLANTEBASERT MÅLTID

LAVT KALORIINNHOLD

HØYT PROTEIN- OG FIBERINNHOLD

26 VITAMINER OG MINERALER

KUN 140 KCAL PER SHAKE

VEGETARISK