Nyhet! Endelig en velsmakende plantebasert måltidsshake for deg som vil ned i vekt!

30 år med forskning og utprøving har gitt resultater, endelig kan vi lansere en velsmakende plantebasert shake med lavt kaloriinnhold. Norvia shake er fri for meieriprodukter, gluten, og kunstige søtningsstoffer, og passer også for vegetarianere.

Norskutviklet – basert på 30 års forskning!

Norvia Nutrition velsmakende shake er et norskutviklet produkt basert på 30 år med forskning og utvikling, produktet har blitt videreutviklet over flere stadier og har sitt utspring i et sterkt forskningsmiljø. Norvia Nutrition er en plantebasert, velsmakende og mettende shake med høyt innhold av vegetariske proteiner og fiber, alle essensielle aminosyrer, vitaminer og mineraler. Helt perfekt for deg som ønsker en vektreduksjon eller å opprettholde en vektreduksjon.

Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak

Høyt fiberinnhold gir god metthetsfølelse

Norvia Nutritions hovedingrediens er belgfrukten soya som med sitt høye innhold av fiber gir en svært god metthetsfølelse. Mat som inneholder fiber, kan gi helsemessige fordeler, som blant annet å bidra til å opprettholde en sunn vekt. Fiber bedrer fordøyelsen og stabiliserer tarmfloraen, som igjen aktiverer de øvrige næringsstoffene i soya.  Soya har også et komplett proteininnhold, er naturlig rik på B-vitaminer, jern, sink antioksidanter, flerumettede fettsyrer som omega-3, alle essensielle aminosyrer og et fullt spekter av 26 vitaminer og mineraler.

Norvia Nutrition er et fullverdig måltid, som er vitenskapelig utviklet over 30 år med tanke på hva kroppen trenger av ernæring i forbindelse med vektreduksjon og vektkontroll. Helt uten meieriprodukter, gluten og GMO.

Med alt i en shake, med deilig smak av vanilje, kan Norvia Nutrition raskt bli en del av din faste rutine.

Vi testet Norvia Nutrition shake på et testpanel – 4 av 5 anbefaler produktet.

Dette sa en av testerne, Heidi; «Smaken og konsistensen er helt topp, samtidig som jeg får masse energi og det holder meg mett uten at jeg får den tunge følelsen i magen»

Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak

Proteiner og mineraler – en viktig del av kostholdet!

Protein er blant annet grunnleggende for oppbygging og vedlikehold av celler, bindevev, skjelett, hud og hår, samt at protein også er viktig for å bygge og opprettholde muskler, for produksjon av hormoner og enzymer. naturlig høyt og komplett proteininnhold (er mettende, godt for forbrenningen og muskelmassen), (godt for mage og tarm), naturlig rik på B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter og flerumettede fettsyrer som omega 3, og inneholder ikke kolestrol.

PLANTEBASERT MÅLTID

LAVT KALORIINNHOLD

HØYT PROTEIN- OG FIBERINNHOLD

26 VITAMINER OG MINERALER

KUN 140 KCAL PER SHAKE

VEGETARISK