Personvern erklæring

Sist oppdatert 10.3.2021

Vi behandler alle personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Som databehandlingsansvarlig lagrer og bruker vi disse opplysningene for at vi skal ivareta og administrere kundeforholdet, herunder informere om produkter, tjenester og andre ytelser fra Norvia Nordic. Det er frivillig å oppgi personopplysninger, men noen opplysninger er nødvendige for å kunne inngå en avtale med oss.

Nedenfor informerer vi om hvilke opplysninger vi henter inn og hvordan vi behandler disse:
Norvia Nordic ved daglig leder er behandlingsansvarlig for personopplysningene, du kan ta kontakt med oss her:

Norvia Nordic, Son, telefonnummer (47) 923 71 969, org nummer: 826 656 492

Hvilke opplysninger innhenter og lagrer vi og hvorfor? Navn, adresse, IP adresse, telefonnummer, e-post adresse. Dette er opplysninger som blir hentet inn for å kunne oppfylle vår avtale med deg.  I tillegg samler vi inn generell informasjon som; demografi, kjøpshistorikk, kundeservicehenvendelser og reservasjoner.  For noen opplysninger, slik som e-post adresse, kan behandlingen være basert på samtykke, det er frivillig å samtykke, og samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Send en mail på hei@norvianutrition.no hvis du ønsker å trekke tilbake samtykke. Norvia Nordic benytter personprofiler for analyse formål. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som ligger til grunn for profilen og hvor opplysningene er hentet fra jf. personopplysningsloven § 21.

Når du bruker hjemmesiden vår, innhenter vi ved hjelp av informasjonskapsler også personopplysninger om din adferd på nettsidene, herunder IP-adresser. Du kan lese mer om dette i vår erklæring om informasjonskapsler.

Vi er i henhold til regnskapsloven forpliktet til å oppbevare opplysninger om betalingstransaksjoner i 5 år etter avsluttet regnskapsår.

Hvordan tar vi vare på opplysningene dine og hvem har tilgang til disse? Vi overfører dine personopplysninger via HTTPS til våre servere, det benyttes anerkjente og svært trygge sikkerhetsløsninger for å ta vare på dine opplysninger. Ansatte i Norvia Nutrion Nordic og tredjepart med databehandler avtale kan ha tilgang til dine opplysninger, nedenfor finner du en oversikt over hvilke leverandører vi har databehandleravtale med. Vi utleverer ikke dine opplysninger til andre enn deg med mindre det foreligger et lovpålegg om utlevering av opplysninger.

Produktinformasjon og gode tilbud.

Så lenge du er kunde hos Norvia Nordic og/eller medlem av vårt kundefordelsprogram vil vi bruke informasjonen din til å kontakte deg eller sende deg tilbud og nyheter om våre produkter som vi tror kan være av interesse for deg. Du kan melde deg av ved å følge instruksjonene som vi vil gi deg ved hver kommunikasjon.

Hvor lenge lagrer vi opplysningen og hvilke rettigheter har du? Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er behov for det for å oppfylle vår avtale med deg.  Personopplysningene oppbevares så lenge det er nødvendig eller tillatt i lys av formålet/formålene de ble innhentet for og som beskrevet i denne personvernerklæringen. Med mindre vi har rettslige forpliktelser som krever noe annet, oppbevarer opplysninger om deg som kunde så lenge det eksisterer et kundeforhold og i maksimalt 3 år etter opphør av avtaleforholdet.

Opplysninger som behandles basert på samtykke slettes når samtykket blir trukket tilbake. Du har rett til å kreve innsyn og evt sletting av de personopplysningene vi behandler om deg. Norvia Nordic er underlagt taushetsplikt om personopplysninger. Utlevering av opplysninger til utenforstående utover ovennevnte parter kan ikke skje uten ditt samtykke, med mindre utleveringen er pålagt med hjemmel i lov eller er ledd i betalingsinnkreving, forsikringskrav og/eller regnskapsbehandling. Registrering av reservasjoner rettes til Kundeservice. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og kan kreve å få disse rettet, jf. personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28.Dette gjøres ved å sende en mail til hei@norvianutrition.no , det kan hende vi vil be om bekreftet id for å sikre at vi opprettholder ditt personvern og ikke sletter eller oppgir dine opplysninger til en tredjepart.

Hvor lagrer vi dine personopplysninger ? Dine opplysninger lagres i Viskan ETM database. I tillegg har vi følgende underleverandører med databehandler avtaler; Google Analytics, Facebook, Google Ads.

Leverandør

Data og Formål

Viskan System AB

• Navn
• E-postadresse
• Generell informasjon om deg som adresse, alder og kjønn.
• Telefonnummer
• Opplysninger om kjøpshistorikk
• Eventuelle kundeservicehenvendelser
• Reservasjoner

Google Analytics

Dette er tredjeparts-cookies fra Google Analytics. Disse brukes for å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes.

Facebook

Bruker informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på norvianutrition.no til å samle eller motta informasjon og bruke dette til å vise annonser basert på dine besøk på norvianutrition.no


Vi benytter oss av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook.

Google Ads

norvianutrition.no benytter seg av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Google AdWords.

Personvernerklæringen oppdateres med jevne mellomrom.

Endringer trår i kraft når vi legger inn den reviderte personvernerklæringen på nettsiden. Personvernerklæringen ble sist oppdatert ifølge «Sist oppdatert»-datoen vist ovenfor.