Av Norvia Nutrition AS – Publisert: 01.03.2021

OM OSS

Norvia Nutrition ble grunnlagt tilbake i 2016, men historien bak selskapet startet allerede for over 30 år siden. 

Grunnleggeren Lars Høie (MD PHD; Dr Philos) har i flere tiår forsket på å kombinere ulike soyakomponenter i forbindelse med ernæring og måltidserstatning med lavt kaloriinnhold. Den grunnleggende filosofien til Høie har hele tiden vært å bidra mest mulig til en sunn livsstil og helse blant folk flest; basert på vitenskapelig dokumentasjon og naturlige ingredienser.

Resultatet er en serie velsmakende lavkaloriprodukter basert på vegetabilsk soya. Soya er en plantebasert ingrediens med naturlig høyt og komplett proteininnhold, høyt fiberinnhold, naturlig rik på B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter og flerumettede fettsyrer som omega 3, og inneholder ikke kolestrol. I tillegg er Norvia’s velsmakende shaker glutenfrie, inneholder ingen meieriprodukter og kun naturlige søtningsstoffer.

Dr. Lars Høie - Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak

En servering inneholder kun 140 kalorier, men gir en svært god metthetsfølelse takket være soya fibrene.

Det er vårt løfte til deg; et komplett, ernæringsrikt måltid med ingredienser som er perfekt for å gå ned i vekt eller opprettholde en vektreduksjon – og er et bidrag til en sunn helse og aktiv livsstil!

NORVIA NUTRITION

En fiks ferdig plantebasert, velsmakende og mettende shake med høyt innhold av proteiner og fiber, 26 vitaminer og mineraler, lavt innhold av kalorier, er glutenfri og uten kunstig søtning.

NORVIAS EGEN ERNÆRINGSRÅDGIVER

Lise-Lotte Ask-Henriksen er livsstil- og ernæringsrådgiver med lang erfaring i å veilede kvinner og menn rundt kosthold og sunnere livsstil.