Av Norvia Nutrition AS – Publisert: 01.03.2021

OM OSS

Norvia Nutrition ble grunnlagt tilbake i 2016, men historien bak selskapet startet allerede for over 30 år siden. 
  • Grunnleggeren Lars Høie (MD PHD; Dr Philos) har i flere tiår forsket på å kombinere ulike soyakomponenter i forbindelse med ernæring, det har resultert i en serie naturlige, svært effektive ernæringsprodukter med dokumentert effekt. De siste 3 tiårene har resultert i over 30 kliniske publiserte studier.
  • Resultatet er en serie velsmakende produkter basert på belgfrukten soya. Soya er en plantebasert ingrediens med naturlig høyt og komplett proteininnhold, høyt fiberinnhold, alle essensielle aminosyrene, naturlig rik på B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter og flerumettede fettsyrer som omega 3, og inneholder ikke kolestrol. I tillegg er Norvia’s velsmakende shaker glutenfrie, inneholder ingen meieriprodukter og kun naturlige søtningsstoffer.
Dr. Lars Høie - Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak
  • Den grunnleggende filosofien til Høie har hele tiden vært å bidra mest mulig til en sunn livsstil og helse blant folk flest; basert på vitenskapelig dokumentasjon og naturlige ingredienser.
  • Produktene Norvia tilbyr er eksepsjonelle, i verdensklasse både når det gjelder ingredienskvalitet, effektivitet og smak.

NORVIA NUTRITION lavkalorishake

En plantebasert, velsmakende og mettende shake med høyt innhold av proteiner, fiber, vitaminer og mineraler, lavt innhold av kalorier, glutenfri og uten kunstig søtning.

NORVIAS EGEN ERNÆRINGSRÅDGIVER

Lise-Lotte Ask-Henriksen er livsstil- og ernæringsrådgiver med lang erfaring i å veilede kvinner og menn rundt kosthold og sunnere livsstil.