Nyhet! Endelig en god proteinshake for folk i farta!

Norvia Nutrition er en nyutviklet plantebasert shake med fokus på en god balanse mellom karbohydrater, fett, fiber og proteiner. Shaken er svært velsmakende, gir en god metthetsfølelse og inneholder alle næringstoffer kroppen trenger.
Norvia Ice Vanilla scoret 4,2 av 5 stjerner i kunde-undersøkelse, hvor smak og metthetsfølelse trekkes frem og scorer svært høyt. (Kundeundersøkelse November 2021)

“Velsmakende, tar veldig kort tid å få i seg, selv travle syvsovere rekker frokost!”

“Overrasket hvor god smaken er og hvor lett den løser seg opp i væsken👍

Norskutviklet – basert på 30 års forskning

Norvia Nutrition er en plantebasert, velsmakende og mettende proteinshake med høyt innhold av vegetariske proteiner og fiber, alle essensielle aminosyrer, 26 vitaminer og mineraler – og kun 140 kalorier! Helt perfekt for deg som ønsker et raskt og sunt måltid eller for deg som holder øye med kaloriene.

Norvia Nutritions hovedingrediens er belgfrukten soya som med sitt høye innhold av protein og fiber gir en svært god metthetsfølelse. Mat som inneholder fiber, kan gi helsemessige fordeler, som blant annet å bidra til å opprettholde en sunn vekt. Fiber bedrer fordøyelsen og stabiliserer tarmfloraen, som igjen aktiverer de øvrige næringsstoffene i soya som B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter og flerumettede fettsyrer som omega 3, og inneholder ikke kolestrol. I tillegg er Norvias velsmakende shaker glutenfrie, inneholder ingen meieriprodukter og kun naturlige søtningsstoffer.

“Mat er kilo, men trening er gram»

Visste du at hva du spiser og hvor mye faktiskt har en større betydning en trening i forhold til å holde idealvekten. Trening er viktig både for den mentale og fysiske helsen. Det er ingen ting som slår den gode følelsen man har etter en god treningsøkt, kort eller lang, men det er fortsatt slik at hva du spiser har en større betydning for idealvekten enn treningen i seg selv. 

 

Om Norvia Nutrition
Grunnleggeren Lars Høie (MD PHD; Dr Philos) har i flere tiår forsket på å kombinere ulike soyakomponenter i forbindelse med ernæring og måltidserstatning med lavt kaloriinnhold. Den grunnleggende filosofien har hele tiden vært å bidra mest mulig til en sunn livsstil og helse blant folk flest; basert på vitenskapelig dokumentasjon og naturlige ingredienser. Resultatet er velsmakende lavkaloriprodukter basert på vegetabilsk soya.

5 gode grunner til å prøve Norvia

  1. Smaker godt! Ingen kompromiss på smak og konsistens!
  2. Spesifikke ratioer mellom karbohydrater, proteiner, fettstoffer og fibre.
  3. Kun 140 kalorier.
  4. Ferdige porsjonspakninger; ta med overalt.
  5. Fri for gluten, søtningsstoffer og meieriprodukter!

PLANTEBASERT MÅLTID

LAVT KALORIINNHOLD

HØYT PROTEIN- OG FIBERINNHOLD

26 VITAMINER OG MINERALER

KUN 140 KCAL PER SHAKE

VEGETARISK