Heidi prøvde Norvia VLCD Ice Vanilla shake for første gang i fjor våres, siden har hun ikke sett seg tilbake!

Heidi har gått ned XXkg og fått kontroll på vekten. Etter at hun begynte med Norvia VLCD shake har hun blitt kvitt sulten, den tomme følelsen i magen og det lave energinivået hun følte på hver gang hun skulle ned i vekt. 

«Smaken og konsistensen er helt topp, samtidig som jeg får masse energi og det holder meg mett uten at jeg får den tunge følelsen i magen» sier Heidi begeistret.

Norvia VLCD shakes – sunne og enkle måltider! Heidi har brukt Norvia VLCD shakes i snart et år og hun er svært begeistret for produktet. Hun har prøvd det meste der ute, men mye har kroppen reagert på, enten det har vært oppblåst mage, dårlig smak, lagt seg som en klump i magen eller gitt lite energi. Norvia VLCD shakes er plantebasert, helt uten gluten- og meieriprodukter, og fri for kunstige søtningsstoffer, dette har Heidi lett lenge etter og ønsket derfor å prøve Norvia shakes.

Heidi drikker Norvia shakes hver dag, «det føles godt for kroppen, man kjenner at det er helt naturlig ingredienser uten tilsetningsstoffer og søtning, dette gir kroppen god næring gjennom dagen». Når Heidi får i seg riktig næring på jobb, bidrar det til at hun har mer energi og overskudd etter jobben også, det passer bra for Heidi som er så glad i å gå på tur i skogen, og å leke med barnebarna sine. Heidi har matallergi, samt gluten- og laktoseintoleranse, det har ført til utfordringer i kostholdet, men med god støtte fra mannen sin, har de sammen blitt flinke til å lage hjemmelaget mat hver dag. Næringsrik mat har vært viktig for Heidi, og Norvia Nutrition har bidratt til at hun kan fortsette det sunne kostholdet på en enkel måte.

norvia-nutrition-plantebasert-shake-heidi-sykkel2

Porsjonspakkene gjør det utrolig enkelt
Heidi jobber som sikkerhetsvakt på den lokale flyplassen, det betyr at hun står på bena hele dagen og det kan være veldig hektisk til tider. Det har da vært helt perfekt å ha Norvia Nutrition porsjonspakken tilgjengelig, det er bare å ha posen i en flaske med vann, riste og drikke. Det har gitt henne god metthetsfølelse i flere timer, et klart hode og energinivået har holdt seg stabilt. «Porsjonspakkene gjør det utrolig enkelt å ha med seg, uten at det blir mye søl eller tar opp mye plass, alt jeg trenger er en flaske med vann å ha pulveret i», sier Heidi. 

Livsstilsendring
Heidi ble farmor noen år tilbake, og hun ønsket å være en farmor som kunne leke og være med barnebarna uten at kroppen og helsen skulle stoppe henne. Dette forsterket hennes motivasjon til livsstilsendringer som sakte, men sikkert har ført henne nærmere og nærmere målet sitt. Hun er nå 48 år og er kun 3 kg unna det neste målet sitt.

Norskutviklet – basert på 30 års forskning!

Norvia Nutrition velsmakende shake er et norskutviklet produkt basert på 30 år med forskning og utvikling. Produktet har blitt videreutviklet over flere stadier og har sitt utspring i et sterkt forskningsmiljø. Norvia Nutrition er en plantebasert, velsmakende og mettende shake med høyt innhold av vegetariske proteiner og fiber, alle essensielle aminosyrer, vitaminer og mineraler – og kun 140 kalorier! Helt perfekt for deg som ønsker en vektreduksjon og opprettholde muskelmassen.

PLANTEBASERT MÅLTID

LAVT KALORIINNHOLD

HØYT PROTEIN- OG FIBERINNHOLD

26 VITAMINER OG MINERALER

KUN 140 KCAL PER SHAKE

VEGETARISK