OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvis du som medlem har bestilt 1 abonnement med 28 poser nok til 4 ukers forbruk, men ønsker å øke antall porsjoner per dag til 2 eller 3 så kontakter du vår Kundeservice på enten telefon eller epost:

Telefon +47 923 71 969
E-post: hei@norvianutrition.no

Du gjør det på samme måte hvis du ønsker å redusere dine månedlige forsendelser ned til for eksempel 1 abonnement per måned.

Norvia Nutrition shakes finnes i to forskjellige smaker: 

Arctic Chocolate, en frisk og rund sjokoladesmak med et hint av hasselnøtter

Ice Vanilla, den er ikke for søt, men med den gode karakteristiske fyldige vaniljesmaken.Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å bytte til en annen smak i din neste forsendelse:

Telefon +47 923 71 969
E-post: hei@norvianutrition.no

Norvia Nutrition gir alle de viktige næringsstoffene en person trenger, men er veldig begrenset i kalori / energiinntak. Det er derfor det er så effektivt for folk som vil gå ned eller opprettholde vekt, avhengig av hvor mange porsjoner man erstatter om dagen. Norvia Nutrition fungerer også utmerket som et mellommåltid eller et enkelt måltid for å holde vekten etter et vekttap.

Hvis man i en kortere periode inntar Norvia Nutrition til flere måltider om dagen, kan du fortsatt fritt spise grønnsaker med lavt kaloriinnhold som gulrøtter, brokkoli og salater. Det er også viktig å drikke minst 2 liter med lavt eller uten kalorier – vann anbefales. 

Hvis man i en periode ønsker å tilstrebe et komplett plantebasert kosthold, er det viktig å inkludere en rekke forskjellige vegetabilske matvarer, slik at anbefalt inntak av alle viktige næringsstoffer blir ivareatt.

Sunne alternativer til kjøtt er:

Tempeh (fermentert soya)
Jackfrukt
Natto (kokte soyabønner)
Linser
Sopp
Nøtter og frø
Bønner og belgfrukter

Norvia Nutrition shakes er plantebasert, ikke-GMO, fri for meieriprodukter, og uten kunstige søtningsmidler.  Norvia Nutrition shakes inneholder ikke ingredienser som er UHT (Ultra High Temperature) behandlet.  Norvia Nutrition er veldig nøye sammensatt, slik at den gir alle viktige næringsstoffer kroppen trenger, samt spesifikke forhold mellom makro- og mikronæringsstoffer som sikrer at ikke for mye mager kroppsmasse, som inkluderer muskelmasse, går tapt. 

Norvia Nutrition shakes inneholder proteiner, fiber, karbohydrater, fettsyrer, mineraler og vitaminer som kroppen din trenger for å fungere optimalt under vekttap. Med Norvia Nutrition shakes har du alt du trenger i et måltid. Enkelt, praktisk, tidsbesparende, god smak og plantebasert.

Norvia Nutrition inneholder soyaprotein som er et plantebasert protein rik på aminosyrer.  Soya har en fordel i forhold til andre plantebaserte proteiner fordi det inneholder en komplett aminosyreprofil. Dermed er soyaprotein det eneste planteproteinet som ernæringsmessig er sammenlignbart med animalske proteiner. Norvia®-produkter inneholder soyaproteinisolat som er den reneste typen soyaprotein, og leverer alle aminosyrer, inkludert de 9 essensielle aminosyrene som folk trenger å ta gjennom kostholdet.

Vi har valgt å bruke fruktose i Norvia Nutrition shakes. Vår forskning har vist at det er nødvendig å balansere forholdet mellom proteiner, karbohydrater (med sukker fra fruktose) og essensielle fettsyrer for å bevare muskelmasse under vektreduksjon. Muskelmasse vil kunne gå tapt med en svært lav kalori diett. Både muskelceller og celler i sentralnervesystemet foretrekker blodsukker som energikilde for stoffskiftet, og hvis kroppen ikke får sukker fra fruktose, vil kroppen bryte ned for mye protein fra muskelmassen som glukose.