Nyhet! En deilig, ernæringsrik måltidsshake for deg som vil ned i vekt! Og bli der.

Norvia Nutrition er en fiks ferdig plantebasert og mettende shake med høyt innhold av proteiner og fiber, hele 26 vitaminer og mineraler – og kun 140 kalorier! Porsjonspakninger som du enkelt blander i vann gjør den enkelt til en naturlig del av hverdagen din.

Norskutviklet – basert på 30 års forskning!

Norvia Nutrition velsmakende shake er et norskutviklet produkt basert på 30 år med forskning og utvikling. Produktet har blitt videreutviklet over flere stadier og har sitt utspring i et sterkt forskningsmiljø.  Resultatet er et nøye sammensatt produkt med tanke på riktig ernæring og kaloriinntak i forbindelse med vektreduksjon eller å opprettholde en vektreduksjon.

Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak - sunn livsstil - mat - oppskrift

Et naturlig høyt og komplett protein og fiber innhold er mettende, godt for forbrenningen og muskelmassen (proteiner bidrar til å opprettholde muskelmasse).  

Norvia Nutrition er rik på B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter og flerumettede fettsyrer som omega 3, og et fullt spekter av 26 vitaminer og mineraler.

Høyt protein- og fiberinnhold gir god metthetsfølelse

Norvia Nutritions hovedingrediens er belgfrukten soya som med sitt høye innhold av protein og fiber gir en svært god metthetsfølelse. Mat som inneholder fiber, kan gi helsemessige fordeler, som blant annet å bidra til å opprettholde en sunn vekt. Fiber bedrer fordøyelsen og stabiliserer tarmfloraen, som igjen aktiverer de øvrige næringsstoffene i soya.  

Norvia Nutrition har også et komplett proteininnhold. Protein er nødvendig for blant annet oppbygging og vedlikehold av celler, bindevev, skjelett, hud og hår, samt at protein også er viktig for å bygge og opprettholde muskler.

«Smaken og konsistensen er helt topp, samtidig som jeg får masse energi og det holder meg mett uten at jeg får den tunge følelsen i magen».

«Smak og konsistens er helt topp»

Heidi Fjærli, 48 år, jobber som sikkerhetsvakt på flyplass og tar Norvia Nutrition daglig.  Hun sier hun har prøvd det meste der ute, men mye har kroppen reagert på, enten det har vært oppblåst mage, dårlig smak, lagt seg som en klump i magen eller gitt lite energi. Heidi ble raskt begeistret for Norvia Nutrition og fremhever følgende:

«Smaken og konsistensen er helt topp, samtidig som jeg får masse energi og det holder meg mett uten at jeg får den tunge følelsen i magen».

Norvia Nutrition er et fullverdig måltid

Norvia Nutrition er et fullverdig måltid, som er vitenskapelig utviklet over 30 år med tanke på hva kroppen trenger av ernæring i forbindelse med vektreduksjon og vektkontroll. Helt uten kunstige søtningsstoffer, meieriprodukter og GMO.

Med alt i en shake, med deilig smak av vanilje, kan Norvia Nutrition raskt bli en del av din faste rutine.

PLANTEBASERT MÅLTID

LAVT KALORIINNHOLD

HØYT PROTEIN- OG FIBERINNHOLD

26 VITAMINER OG MINERALER

KUN 140 KCAL PER SHAKE

VEGETARISK