Nyhet! En deilig, ernæringsrik måltidsshake for deg som vil ned i vekt!

Norvia Nutrition er en fiks ferdig plantebasert og mettende shake med høyt innhold av proteiner og fiber, hele 26 vitaminer og mineraler – og kun 140 kalorier! Porsjonspakninger som du enkelt blander i vann gjør den enkelt til en naturlig del av hverdagen din.

En plantebasert shake fri for gluten, meieriprodukter og kunstige søtningsstoffer!

Norvia Nutrition velsmakende shake er et norskutviklet produkt basert på 30 år med forskning og utvikling. Produktet har blitt videreutviklet over flere stadier og har sitt utspring i et sterkt forskningsmiljø.  Resultatet er et nøye sammensatt produkt med tanke på riktig ernæring og kaloriinntak i forbindelse med vektreduksjon eller å opprettholde en vektreduksjon.

Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak - sunn livsstil - mat - oppskrift

Høyt protein- og fiberinnhold gir god metthetsfølelse

Norvia Nutritions hovedingrediens er belgfrukten soya som med sitt høye innhold av protein og fiber gir en svært god metthetsfølelse. Norvia Nutrition er også rik på B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter og flerumettede fettsyrer som omega 3 – alt i alt et fullt spekter av hele 26 vitaminer og mineraler.

Alt du trenger å gjøre er å bytte ut to av daglige måltider med Norvia shakes.

For å gå ned 0,5kg i uken må du redusere daglig kaloriinntak med ca 500 kcal.  Slik hjelper Norvia deg:

Hvis du bytter ut den vanlige frokosten din, og et mellommåltid hver dag med Norvia Ice Vanilla vil du redusere kaloriinntaket ditt med ca 500 kcal – tilsvarende 2 kg i måneden.

Kilder/beregninger: Daglig kalori-inntak bør være minst 500 kcal under beregnet kaloribehov for at slankingen skal monne! (kilde: NHI – Norsk Helseinformatikk).  I følge Helsedirektoratet vil en inaktiv kvinne forbrenne daglig 2100 kcal og en inaktiv mann vil forbrenne 2600 kcal, avhengig av alder og kroppsbygning.

En vanlig sunn frokost inneholder ca 450 kcal, en lett lunsj inneholder ca 400 kcal, og et lett kveldsmåltid ca 250 kcal (kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter).

«Smak og konsistens er helt topp»

Heidi Fjærli, 48 år, jobber som sikkerhetsvakt på flyplass og tar Norvia Nutrition daglig.  Hun sier hun har prøvd det meste der ute, men mye har kroppen reagert på, enten det har vært oppblåst mage, dårlig smak, lagt seg som en klump i magen eller gitt lite energi. Heidi ble raskt begeistret for Norvia Nutrition og fremhever følgende:

«Smaken og konsistensen er helt topp, samtidig som jeg får masse energi og det holder meg mett uten at jeg får den tunge følelsen i magen».

 
Norvia Nutrition er et fullverdig måltid
Norvia Nutrition er et fullverdig måltid, som er vitenskapelig utviklet over 30 år med tanke på hva kroppen trenger av ernæring i forbindelse med vektreduksjon og vektkontroll.
 
Alt du trenger å gjøre er å bytte ut 1-2 måltider daglig med Norvia shakes.
  • Vektkontroll: 1 shake pr dag. 28 porsjoner. 398 ,-. Gratis frakt. (kun 14,- pr. måltid)
  • Vektreduksjon: 2 shakes pr. dag. 56 porsjoner. 795,-.  Gratis frakt. (kun 14,- pr. måltid)
 
Med alt i en shake, med deilig smak av vanilje, kan Norvia Nutrition raskt bli en del av din faste rutine.

 

PLANTEBASERT MÅLTID

LAVT KALORIINNHOLD

HØYT PROTEIN- OG FIBERINNHOLD

26 VITAMINER OG MINERALER

KUN 140 KCAL PER SHAKE

VEGETARISK