Nyhet! Endelig en velsmakende plantebasert måltidsshake for deg som vil ned i vekt!

Norvia Nutrition er en plantebasert, velsmakende og mettende shake med kun 140 kalorier! Helt perfekt for deg som ønsker en vektreduksjon eller å opprettholde en vektreduksjon.

På grunn av lavere aktivitetsnivå vil voksne etter hvert få mindre muskelmasse og vil dermed også forbrenne mindre energi. Muskler blir erstattet med fett og dermed minsker energibehovet.
Fettet blir deponert i områder hvor det tidligere var muskelmasse og vil påvirke vekten din.  Med Norvia Nutrition Ice Vanllia kan du på få sekunder i en hektisk hverdag få et velsmakende, sunt måltid som gir deg den næringen kroppen din trenger – og samtidig ha kontroll på kaloriinntaket ditt.  Alt i enkle porsjonspakker!

Høyt protein- og fiberinnhold gir god metthetsfølelse
Norvia Nutrition er utviklet over en 30 års periode med fokus på helse og ernæring i forbindelse med vektreduksjon, eller å opprettholde vekt etter en vektreduksjon.

Norvia Nutritions hovedingrediens er belgfrukten soya som med sitt høye innhold av fiber gir en svært god metthetsfølelse. Mat som inneholder fiber, kan gi helsemessige fordeler, som blant annet å bidra til å opprettholde en sunn vekt. 

Fiber bedrer fordøyelsen og stabiliserer tarmfloraen, som igjen aktiverer de øvrige næringsstoffene i soya.  Soya har også et komplett proteininnhold, er naturlig rik på B-vitaminer, jern, sink antioksidanter, flerumettede fettsyrer som omega-3, alle essensielle aminosyrer og et fullt spekter av 26 vitaminer og mineraler.

«Smak og konsistens er helt topp»
Heidi Fjærli, 48 år, jobber som sikkerhetsvakt på flyplass og tar Norvia Nutrition daglig.  Hun sier hun har prøvd det meste der ute, men mye har kroppen reagert på, enten det har vært oppblåst mage, dårlig smak, lagt seg som en klump i magen eller gitt lite energi. Heidi ble raskt begeistret for Norvia Nutrition og fremhever følgende:

«Smaken og konsistensen er helt topp, samtidig som jeg får masse energi og det holder meg mett uten at jeg får den tunge følelsen i magen».

En velsmakende shake fri for meieriprodukter og gluten
Norvia Nutrition er et fullverdig plantebasert måltid, helt uten kunstige søtningsstoffer, meieriprodukter, gluten og GMO.

Med alt i en shake, med deilig smak av vanilje, kan Norvia Nutrition raskt bli en del av din faste rutine. Les mer om produktet her!

PLANTEBASERT MÅLTID

LAVT KALORIINNHOLD

HØYT PROTEIN- OG FIBERINNHOLD

26 VITAMINER OG MINERALER

KUN 140 KCAL PER SHAKE

VEGETARISK