Endelig en velsmakende, plantebasert lavkalori shake med høyt proteininnhold!

Norvia Nutrition Ice Vanilla er en fiks ferdig plantebasert, velsmakende og mettende shake med høyt innhold av vegetariske proteiner og fiber. Porsjonspakninger som du enkelt blander i vann gjør den enkelt til en naturlig del av hverdagen din.

Fri for meieriprodukter, gluten og kunstige søtningsstoffer.
Norvia Nutrition Ice Vanilla er helt fri for meieriprodukter, gluten og kunstige søtningsstoffer, ikke- GMO og skånsomt varmebehandlet.

Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak - sunn livsstil - mat - oppskrift

Et sunt måltid i en hektisk hverdag!
I en hektisk hverdag kan du på 5 sekunder få et velsmakende, sunt måltid som både gir deg den næringen kroppen din trenger – og samtidig ha kontroll på kaloriinntaket ditt.  Hjemme, eller på kontoret, får du en fiks ferdig frokost, lunsj eller et kveldsmåltid – i enkle porsjonspakninger som du kan ta med deg overalt!

Perfekt balanse mellom næringsstoffene
Vi har gjennom kliniske erfaringer og kliniske studier funnet frem til spesifikke ratioer mellom karbohydrater, proteiner, fettstoffer og fibre i tillegg til tilførsel av essensielle mineraler og vitaminer, som gjør at kroppen ikke bryter ned for mye muskelmasse med en lavkalori diett.

Det er nødvendig å tilføre kroppen karbohydrater for å unngå tap av for mye muskelmasse ved inntak av lav kaloridiet. Både hjernen (som forbruker 25% av blodsukker) og musklene foretrekker å bruke karbohydrater som energikilde, og hvis dette ikke finnes i tilstrekkelig mengde vil kroppen starte med å bryte ned protein fra muskler.

Protein er en nødvendig del av kosten vår og spiller en avgjørende rolle i kroppen. Proteiner bidrar til å opprettholde muskelmassen og består av aminosyrer, også kalt kroppens byggeklosser. Aminosyrer spiller en avgjørende rolle i så og si alle biologiske prosesser i kroppen. I alt finnes det 20 aminosyrer. 

Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak - sunn livsstil - mat - oppskrift

Noen aminosyrer kan kroppen produsere selv etter behov, mens 9 er vi avhengig av å få gjennom maten vi spiser og er de vi kaller essensielle aminosyrer. 

Det er derfor viktig med høyt proteininnhold, slik at man får dekket behovet for alle de essensielle aminosyrebyggeklossene kroppen vår trenger. Soyabasert er bedre enn andre plantebaserte proteiner fordi det er det eneste som inneholder alle 9 essensielle aminosyrene, akkurat på samme måte som animalske proteiner.

Med alt i en shake, med deilig smak av vanilje, kan Norvia Nutrition raskt bli en del av din faste rutine.

PLANTEBASERT MÅLTID

LAVT KALORIINNHOLD

HØYT PROTEIN- OG FIBERINNHOLD

26 VITAMINER OG MINERALER

KUN 140 KCAL PER SHAKE

VEGETARISK