Med alderen øker også vekten!

Med økt alder begynner kroppen din å gjennomgå endringer.  Man er ofte mindre fysisk uten at appetitten går tilsvarende ned, og dermed reduseres kroppens muskelmasse og kroppens energibehov er mindre.

Kroppens behov for kalorier reduseres med alderen
Å leve et aktivt liv uansett alder er viktig, ikke bare med hensyn til vekten din.  Men det er like viktig å passe på kaloriene som vi inntar hver dag.  For eksempel:

  • En 31-årig kvinne som f.eks. veier 57 kg, må konsumere 2000 daglige kalorier for å opprettholde vekten sin.
  • Den samme kvinnen i en alder av 45 vil bare trenge 1850 kalorier.


Hvis du i stedet fortsetter å spise 2000 kalorier om dagen, vil du få et overskudd på 150 kCal per dag som i løpet av et halvt år tilsvarer ca. 4,5 kg.

Norvia Nutrition – et godt valg for enkelt og varig vektreduksjon

Norvia Nutrition er en fiks ferdig plantebasert og mettende shake med høyt innhold av proteiner og fiber, hele 26 vitaminer og mineraler – og kun 140 kalorier! Porsjonspakninger som du enkelt blander i vann gjør den enkelt til en naturlig del av hverdagen din – for eksempel frokost og lunsj.

Hva gjør man hvis man går opp i vekt og vil redusere denne?
For å redusere vekten må man redusere inntaket av energi, dvs. inntaket av kalorier. Det høres enkelt ut, men det er ikke alltid så enkelt å redusere mat- og drikkevareinntaket og samtidig sørge for at alle nødvendige næringsstoffer tilføres kroppen.

På grunn av lavere aktivitetsnivå vil voksne etter hvert få mindre muskelmasse og vil dermed også forbrenne mindre energi. Muskler blir erstattet med fett og dermed minsker energibehovet. Fettet blir deponert i områder hvor det tidligere var muskelmasse og vil påvirke vekten din. 

For å gå ned 1 kg må man forbrenne 7000 kalorier
Motivasjon til å gjennomføre ønsket vektreduksjon er også en viktig faktor, og mange motiveres av en mer effektiv vektreduksjon hvor man kan se resultater av sin innsats innenfor overskuelig tid.

Det er ikke alltid så enkelt, i og med at fettvev lagrer kalorier meget effektivt, og at 1 kilo vektreduksjon tilsvarer at man må forbrenne ca. 7.000 kalorier mer enn kaloriinntaket. I tillegg til effekt, er sikkerhet meget viktig, dvs. at man ikke får bivirkninger under eller etter vektreduksjonen.

Det er også viktig at man ikke reduserer for mye muskelmasse under vektreduksjonen, fordi man da reduserer antall kalorier som kroppen forbrenner, og dermed går lettere opp igjen i vekt.

Norvia Nutrition er et fullverdig måltid
Norvia Nutrition er et fullverdig måltid, som er vitenskapelig utviklet over 30 år med tanke på hva kroppen trenger av ernæring i forbindelse med vektreduksjon og vektkontroll. Helt uten kunstige søtningsstoffer, meieriprodukter og GMO.

Med alt i en shake, med deilig smak av vanilje, kan Norvia Nutrition raskt bli en del av din faste rutine.

PLANTEBASERT MÅLTID

LAVT KALORIINNHOLD

HØYT PROTEIN- OG FIBERINNHOLD

26 VITAMINER OG MINERALER

KUN 140 KCAL PER SHAKE

VEGETARISK