Nyhet! Endelig en velsmakende plantebasert måltidsshake for deg som vil ned i vekt!

Heidi Fjærli, en av deltagerne i testpanelet vårt sa følgende; «Smaken og konsistensen er helt topp, samtidig som jeg får masse energi og det holder meg mett uten at jeg får den tunge følelsen i magen».

Norskutviklet – basert på 30 års forskning!

Norvia Nutrition velsmakende shake er et norskutviklet produkt basert på 30 år med forskning og utvikling. Produktet har blitt videreutviklet over flere stadier og har sitt utspring i et sterkt forskningsmiljø. Norvia Nutrition er en plantebasert, velsmakende og mettende shake med høyt innhold av vegetariske proteiner og fiber, alle essensielle aminosyrer, vitaminer og mineraler – og kun 140 kalorier! Helt perfekt for deg som ønsker en vektreduksjon eller å opprettholde en vektreduksjon.

Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak

Høyt protein -og fiberinnhold gir god metthetsfølelse

Norvia Nutritions hovedingrediens er belgfrukten soya som med sitt høye innhold av protein og fiber gir en svært god metthetsfølelse. Mat som inneholder fiber, kan gi helsemessige fordeler, som blant annet å bidra til å opprettholde en sunn vekt. Fiber bedrer fordøyelsen og stabiliserer tarmfloraen, som igjen aktiverer de øvrige næringsstoffene i soya.  

Norvia Nutrition har også et komplett proteininnhold. Protein er nødvendig for blant annet oppbygging og vedlikehold av celler, bindevev, skjelett, hud og hår, samt at protein også er viktig for å bygge og opprettholde muskler.

Proteiner består av aminosyrer, også kalt kroppens byggeklosser. Aminosyrer spiller en avgjørende rolle i så og si alle biologiske prosesser i kroppen. I alt finnes det 20 aminosyrer.  Noen aminosyrer kan kroppen produsere selv etter behov, men 9 aminosyrer er vi avhengig av å få gjennom maten vi spiser og er de vi kaller essensielle aminosyrer.

Det er derfor viktig med høyt proteininnhold, slik at man får dekket behovet for alle de essensielle byggeklossene kroppen vår trenger.

Et naturlig høyt og komplett protein og fiber innhold er mettende, godt for forbrenningen og muskelmassen (proteiner bidrar til å opprettholde muskelmasse).  Norvia Nutrition er rik på B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter og flerumettede fettsyrer som omega 3, og et fullt spekter av 26 vitaminer og mineraler.

Norvia Nutrition er et fullverdig måltid

Norvia Nutrition er et fullverdig måltid, som er vitenskapelig utviklet over 30 år med tanke på hva kroppen trenger av ernæring i forbindelse med vektreduksjon og vektkontroll. Helt uten meieriprodukter, gluten og GMO.

Med alt i en shake, med deilig smak av vanilje, kan Norvia Nutrition raskt bli en del av din faste rutine.

Norvia Nutrition - Plantebasert måltid - Med lavt kaloriinnhold - Shake med vaniljesmak

PLANTEBASERT MÅLTID

LAVT KALORIINNHOLD

HØYT PROTEIN- OG FIBERINNHOLD

26 VITAMINER OG MINERALER

KUN 140 KCAL PER SHAKE

VEGETARISK