Foto: mealsheelsandcocktails.com

Publisert: 01.09.2021

Halloween:

Fylte, skumle paprika

3 serveringer

Ingredienser:
3 store paprika
1 boks brune bønner
1 rødløk
2 hvitløksfedd
4 never bladspinat
Litt revet ost
1 glass tacosaus
Spisskummen
Chilipulver
Salt Pepper
Frisk koriander

Ingredienser:
3 store paprika
1 boks brune bønner
1 rødløk
2 hvitløksfedd
4 never bladspinat
Litt revet ost
1 glass tacosaus
Spisskummen
Chilipulver
Salt Pepper
Frisk koriander

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Skjær toppen av paprikaene og ta ut kjernen.
  3. Utskjæring, bruk en skarp/spiss kniv, tegn gjerne opp et ønsket mønster på paprikaene før du skjærer ut. Vær kreativ! Ps. Ikke lag utskjæringene for store, da renner fort fyllet ut..
  4. Ha godt med smør i en stekepanne, stek først løk og hvitløk og vend deretter inn spinaten. Når den er passe stekt, har du over de brune bønnene, osten og tacosausen. Krydre med cummin, chilipulver, masse frisk koriander, salt og pepper. Smak til underveis.
  5. Fyll paprikaene med blandingen og sett dem i en ildfast form inn i ovnen i 20-30 minutter.

    Tips: lag gjerne en deilig salat eller søtpotet fries og server vedsiden av.